Recipe-image

Juures-härkäpapukastike

Kastikkeelliset ruoat
Kasvisruoka
Laktoositon
Gluteeniton
Kananmunaton
g
AINESOSAT
1.3 kg Härkis® Härkäpapurouheseos 1kg / 15kg
9.2 kg vesi
0.26 kg kasvisliemi (gluteeniton)
6.9 kg kasvisseos
2 kg porkkana
1.5 kg selleri
0.7 kg sipuli
0.7 kg parsakaali
0.6 kg tomaattisose
0.01 kg pippuriseos
0.08 kg suola
1.3 kg sulatejuusto (laktoositon)
0.47 kg vaalea suuruste (gluteeniton)
Valmistusohje
  1. Kuutioi kasvikset (10×10 mm).
  2. Lisää pataan vesi ja kasvisliemijauhe.
  3. Lisää kasviskuutiot ja kypsennä puolikypsiksi.
  4. Lisää tomaattisose, mausteet, sulatejuusto ja suuruste.
  5. Anna hautua kypsäksi.
  6. Lisää härkäpapurouheseos kevyesti sekoittaen. Älä keitä enää kastiketta.

    Vinkki: jos haluat reseptin vegaaniseksi, korvaa suolatejuusto vegaanilla juustolla.