Recipe-image

Härkis®-kaalilaatikko & puolukkasalsa

Vegaaninen
Pata- & vuokaruoat
Härkis
g
AINESOSAT
0.6 kg Härkis® Original härkäpapumurska 2kg
1.2 kg Kaalisuikale
0.3 kg Täysjyväriisi
0.3 kg Porkkanasuikale, pakaste
0.3 kg Sipulikuutio
Liemi
2 L Vesi
0.06 kg Kasvisliemijauhe
0.03 kg Maustepippurijauhe
0.03 kg Meirami, kuivattu
0.05 kg Siirappi, vegaaninen
Puolukkasalsa
0.5 kg Puolukka, pakaste
0.25 kg Omenakuutio
0.15 kg Sokeri
Valmistusohje

1. Kuullota kaalisuikaleet sekoittavassa padassa tai esipaista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.

2. Lisää kaalin joukkoon HÄRKIS®, riisi, porkkanasuikaleet ja sipuli. Annostele vuokaan.
3. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Valuta pintaan siirappi. 
4. Paista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa (50% kosteus) n. 45 minuuttia. Laita kansi vuoan päälle lämpösäilytyksen ajaksi. Sekoita puolukkasalsan ainekset ja tarjoile kaalilaatikon lisäkkeenä.