Recipe-image

Chili con Härkis® (kylmävalmistus)

Kastikkeelliset ruoat
Kasvisruoka
Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
10 kg Vesi
1 kg Tomaattikastike- ja keittopohja, kylmävalmistus
1 kg Sipulikuutio, pakaste
3.5 kg Papu tomaattikastikkeessa
1.5 kg Härkis® Texmex härkäpapumurska 2,5kg
Valmistusohje
  1. Sekoita tomaattikastikeainekset nopeasti kylmään veteen. Lisää sipulikuutiot, pavut liemineen. Lisää HÄRKIS® TexMex härkäpapuvalmiste. Annostele GN-vuokiin.
  2. Säilytä kylmässä +2 - +4 max 72 h.
  3. Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (50 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Koristele lehtipersiljalla tai korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.