Recipe-image

Härkis® vohvelit

Leivonta - Suolaiset
Laktoositon
g
AINESOSAT
0.35 kg Härkis® Kaurajauhis
0.3 kg Sunnuntai ohukais- ja vohvelijauhe
0.05 kg Ruokaöljy
0.06 kg Kananmuna
0.01 kg Leivinjauhe
Valmistusohje
  1. Paahda Härkis® Kaurajauhis rapeaksi uunissa 150 astetta noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Kaada Sunnuntai ohukais- ja vohvelijauhe kulhoon. Sekoita jauheen joukkoon 2 tl leivinjauhetta, yksi kananmuna ja puoli desilitraa öljyä. Lisää ohjeen mukaan kylmä vesi (6 dl) ja sekoita tasaiseksi.
  3. Anna taikinan vetäytyä noin puoli tuntia. Lisää paahdettu Kaurajauhis ja paista kauniin väriseksi.
  4. Tarjoa sellaisenaan tai jonkin suolaisen lisäkkeen, esim. sienisalaatin kanssa.