Recipe-image

Puutarhurin Härkis® spagettivuoka

Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Kananmunaton
Maidoton
Pastat
g
AINESOSAT
0.75 kg Härkis® härkäpapumuru, Umami 2,5kg
0.6 kg Torino tumma minispagetti
0.2 kg sipulikuutio
0.4 kg puutarhurin vihannessekoitus
1 kg tomaattimurska
1 l kauraruoka 15%
1 l vesi
0.03 kg suola
0.1 kg kasvisliemijauhe
0.004 kg oregano
0.02 kg mustapippuri, rouhittu
0.15 kg juustoraaste
Valmistusohje
1. Laita 1/1 65 GN -vuokaan raaka pasta, vihannessekoitus sekä Härkis härkäpapumuru
2. Liemi: Sekoita tomaattimurska, kauraruoka sekä mausteet ja kaada vuokaan.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140C, kosteus 60 % n. 50 minuuttia.