Recipe-image

Härkis® pinaattipestopasta

Kasvisruoka
Pastat
g
AINESOSAT
1.5 kg Härkis® härkäpapusuikale, valkosipuli & yrtit 2,5kg
2 kg Torino Täysjyväpenne pasta
Pestokastike
0.6 kg pinaatti, pakaste hienonnettu
0.3 kg auringonkukansiemen
1 l rypsiöljy
0.04 kg valkosipulimurska
0.005 kg suola
0.015 kg välimeren yrttisekoitus
0.1 l valkoviinietikka
0.1 kg parmesanraaste tai kasviperäinen juusto
KORISTELU
0 parmesanraaste tai kasviperäinen juusto
0 pinaatinlehti
Valmistusohje
  1. Ota pinaatti sulamaan edellisenä päivänä.
  2. Keitä pasta ja paista Härkis Härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeiksi.
  3. Paahda auringonkukan siemeniä pannulla muutaman minuutin ajan, jäähdytä. 
  4. Mittaa kaikki peston ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää mausteet ja parmesanjuusto.
  5. Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.  
  6. Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle hieman juustoa sekä tuoreita pinaatinlehtiä.