Recipe-image

Tomaattinen Härkis® härkäpapumurupasta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Kananmunaton
Maidoton
Pastat
g
AINESOSAT
0.7 kg Härkis® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
1 kg Torino Täysjyvä Cappelli pasta 10kg
1 kg kaurakerma 15%
0.1 kg sipulikuutio
0.01 kg öljy
0.005 kg suola
0.005 kg mustapippurirouhe
0.6 kg tomaattimurska tai paseerattu tomaatti
0.005 kg pizzamauste tai yrttimausteseos
VIIMEISTELY
0.2 kg parmesaani (vegaaninen)
0.05 kg rucola
0.05 kg basilika, tuore
Valmistusohje
  1. Kypsennä pasta (al dente). 
  2. Paista härkäpapumuru, sipuli, paseerattu tomaatti ja mausteet.
  3. Kaada joukkoon kaurakerma ja pasta. Sekoita hyvin.
  4. Anna hautua noin 10 minuuttia pannulla tai paista uunissa 70 asteiseksi.
  5. Viimeistele parmesaanilla, rucolalla ja tuoreella basilikalla.