Recipe-image

Härkis® kukkakaalivuoka

Vegaaninen
Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
0.75 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
2 kg kukkakaali, pakaste
0.04 kg valkosipulimurska
0.09 kg oliiviöljy
0.024 kg Ras el Hanout -mauste
0.01 kg suola
0.006 kg mustapippurirouhe
pinnnalle
0.08 kg sitruunamehu
0.03 kg persilja, hienonnettu
Valmistusohje
  1. Laita raaka-aineet vuokaan ja sekoita hyvin. 
  2. Paista uunissa 200 asteessa kunnes kukkakaalipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat aldente kypsiä. 
  3. Mausta sitruunamehulla ja silputulla persiljalla. 
  4. Tarjoa lisukkeena raikkaan salaatin, hummuksen tai tsatsikin kanssa.