Recipe-image

Härkis® currykastike

Kastikkeelliset ruoat
Vegaaninen
Kasvisruoka
Kananmunaton
Aasialainen
g
AINESOSAT
1.2 kg Härkis® härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
0.2 kg sipulikuutio
0.2 kg omenakuutio
0.025 kg curry
0.03 kg vaaleaa siirappia
0.025 kg kasvisliemijauhe
1 kg vesi
0.065 kg vehnäjauho
0.006 kg suola
0.004 kg valkopippuri, rouhittuna
0.05 kg sitruunamehu
0.2 kg kaurakerma 15%
0.03 kg ruohosipuli
Valmistusohje
  1. Ruskista Beanit härkäpapusuikaleet uunissa N. 210 asteessa 5–8 minuuttia. 
  2. Kuullota sipuli- ja omenakuutiot sekä curry padassa. Lisää siirappi, kasvisliemijauhe ja vesi-vehnäjauhoseos. Hauduta n. 10 minuuttia. 
  3. Lisää kastikepohjaan ruskistetut Beanit härkäpapusuikaleet, mausteet, sitruunamehu ja kauraruoka. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua vielä hetki. Ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. 
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa. 

    Halutessasi ruoan vegaanisena, käytä vegaanisia tuotteita. Gluteenittomana, suurusta kastike gluteenittomalla suurustella esim. maizenalla.