Recipe-image

Harissa Härkis® ja kukkakaalicouscous

Vegaaninen
Kasvisruoka
Salaatit & keitot
Kananmunaton
Maidoton
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
0.04 kg Öljy
0.04 kg Harissatahna
0.24 kg Helmicouscous
0.7 kg Kukkakaali
0.5 kg Kesäkurpitsa
0.06 kg Omenaviinietikka
0.04 kg Seesamiöljy
0.03 kg Sitruunan mehu
0.005 kg suola
VIIMEISTELY
0 Puolikas sitruuna lohkoina, tuore minttu hienonnettuna
Valmistusohje
  1. Paista härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.
  2. Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon. Mausta etikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon. 
  3. Sekoita ja lisää härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella mintulla.