Recipe-image

Pyttipannu Härkis® härkäpapumurusta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
Street food
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.8 kg Varhaisperuna
0.4 kg Porkkana
0.1 kg punasipuli, hienonnettu
0.001 kg suola
0.002 kg mustapippurirouhe
0.005 kg kevät- tai ruohosipuli, hienonnettu
0.01 kg Dijon tai muu sinappi
Valmistusohje
  1. Keitä perunat ja porkkanat. Anna jäähtyä.
  2. Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
  3. Paista pannulla tai uunissa härkäpapumuru, perunat, porkkanat ja punasipuli. Mausta hyvin.
  4. Ripottele pintaan kevät- tai ruohosipulia.
    Tarjoa sinapin kanssa.