Hyppää sisältöön

Kasvipohjaista kahvilaan – Elovena Kaurajuoma kahviin

Valitse Elovenaa kahvilaasi! Kasvipohjainen, gluteeniton, maidoton, laktoositon ja ennen kaikkea herkullinen Elovena Kaurajuoma kahviin sopii lähes kaikille – ketään syrjimättä.

02.05.2022

Elovena Kaurajuoma kahviin chailatte

Kasvipohjainen vaihtoehto sopii monen suuhun

Tutustu uuteen Elovena Kaurajuoma kahviin ja valitse Elovenaa kahvilaasi! Gluteenittomalla kaurabaristalla yksinkertaistat kahvimaito- ja juomatarjontaasi. Enemmän hyvää – ketään syrjimättä. Kaurajuoma kahviin on myös täysin kasvipohjainen, maidoton ja laktoositon sopien siis lähes kaikille! Se mahdollistaa kaikkien asiakkaiden palvelun ja on täydellinen valinta vaihtoehtojen minimointiin.

Kotimainen Elovena Kaurajuoma kahviin on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi erityisesti kahvin kanssa. Elovena Kaurajuoma tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja se on kehitetty yhteistyössä ammattibaristan kanssa. Tuote vaahtoutuu hyvin ja sopii kaikkiin kahvityyppeihin erikoiskahveista perinteisiin suodatinkahveihin. Toimivuudesta kertoo menestys sokkomakutestissä*, jossa Kaurajuoma kahviin voitti kilpailevat kaurabaristat!

*Foodwest sokkomakutesti 04/21

Elovena Kaurajuoma kahviin dalgona

Vastuullinen valinta valikoimiin

Elovena Kaurajuoma kahviin valmistetaan, kuten muutkin kaurajuomamme, hiilineutraalilla energialla Raisiossa ja pakataan kierrätettäviin, pääosin kasvipohjaisiin pakkauksiin. Tölkki on 90 % kasvipohjaista materiaalia ja kierrätetään kartonkina. Kasvipohjainen muovikorkki lajitellaan muovinkeräykseen. Kotimainen ja helposti kierrätettävä Kaurajuoma kahviin auttaa kahvilaa hiilijalanjäljen pienentämisessä. Elovena onkin myös tutkitusti suomalaisten mielestä** maamme vastuullisin brändi.

** Sustainable Brand Index 2022

Elovena Kaurajuoma kahviin on oiva valinta kahvilalle, koska se:

  • on kotimainen ja vastuullisesti valmistettu
  • sopii moneen suuhun
  • tuo kahviin pehmeän ja täyteläisen maun ja vaahtoutuu hyvin
  • sopii sekä erikois- että suodatinkahveihin

Lue lisää tuotteesta

Tutustu kaurameijerituotteisiin

Haku