
Tipulasagne Lasagne Piccolosta
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.8 kg | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
0.8 kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide (rasvaa 3,5%, suolaa 0,5%) |
0.025 l | Rypsiöljyä |
0.2 kg | Sipulikuutioita (pakaste) |
0.5 kg | Suikalejuureksia (pakaste) |
0.006 kg | Currya (suolaton) |
0.02 kg | Hunajaa |
0.02 kg | Broilerimaustetta (suolaton) |
4 l | Vettä |
0.025 kg | Kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.025 kg | Kanaliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.35 kg | Keiju Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0.4 kg | Maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 14%) |
0.002 kg | Rakuunaa |
0.2 kg | Juustoraastetta (mozzarella, rasvaa 20%) |
Valmistusohje
- Mittaa pasta ja kypsät broilerisuikaleet voideltuun GN-vuokaan.
- Freesaa sipuli ja kasvissuikaleet padan pohjalla, lisää mausteet.
- Lisää vesi, liemijauheet, kastiketiiviste, tuorejuusto ja rakuuna. Anna kiehua muutama minuutti.
- Tarkista maku.
- Kaada kastike vuokaan. Sekoita hyvin.
- Ripota juustoraastetta pinnalle.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.