
Sydämellinen makaronilaatikko
g
Ainesosat
0.9 kg | Torino Kuitusarvimakaronia |
1 kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
0.005 kg | Yrttisekoitusta (suolaton) |
0.3 kg | Sipulikuutioita (pakaste) |
2 l | Kevytmaitoa |
1.2 l | Vettä |
0.2 kg | Kananmunia |
0.03 kg | Kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.003 kg | Pippurisekoitusta (suolaton) |
Valmistusohje
- Mittaa raaka kuitusarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
- Sekoita jauheliha, sipuli, osa suolasta ja yrtit keskenään. Anna maustua.
- Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon.
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku.
- Kaada munamaito vuokaan. Sekoita.
- Vie vuoat esikuumennettuun (höyry 100 C) uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen.
- Kypsennä höyrykeittotoiminnolla 100 asteessa n. 20 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä.