
Punajuuri-vuohenjuustovuoka
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
2 kg | Apetit Kotimaiset Punajuurikuutiot |
0.6 kg | Torino Ohrahelmeä |
0.25 kg | Vuohenjuustoa |
0.4 kg | Sipulia |
1.5 l | Ruokakermaa |
1.4 l | Vettä |
0.03 kg | Suolaa |
0.01 kg | Sokeria |
0.002 kg | Mustapippuria |
0.002 kg | Timjamia, kuivattu |
Valmistusohje
- Sekoita kohmeiset punajuurikuutiot, Torino Ohrahelmet, pieniksi paloiksi leikattu vuohenjuusto ja sipulikuutiot keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
- Sekoita ruokakerma, vesi ja mausteet. keskenään.
- Kaada neste vuokaan.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa 15 minuuuttia.
- Sekoita paiston puolessa välissä, jos haluat vuohenjuuston tasaisesti vuokaan.
- Laske lämpötila 140 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä noin 30 minuttia, kunnes paistos on kypsää.
- Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä tai kasvisruokana.