
Pannukakku puurosta
g
Ainesosat
2 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0.8 kg | Puuroa |
0.8 l | Maitoa |
0.28 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.006 kg | Suolaa |
0.04 kg | Sokeria |
0.45 kg | Kananmunia |
0.05 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Lisää puuron joukkoon maitoa, jauhot ja mausteet.Sekoita tasaiseksi.
- Lisää munat ja rypsiöljyvalmiste. Sekoita vielä ja anna taikinan turvota hetken.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuihin vuokiin.
- Yhdistelmäpaista 160 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes pannukakku on kypsää ja saanut kauniin värin.
- Tarjoa pannukakkua hillon kanssa jälkiruokana tai välipalana.