
Kasvis-broileripastavuoka
g
Ainesosat
0.05 l | Rypsiöljyä |
0.4 kg | Apetit Purjoviipale |
0.015 kg | Currya |
3 l | Vettä |
0.08 kg | Kasvisliemijauhetta |
0.24 kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0.03 kg | Hunajaa |
0.004 kg | Välimeren yrttiseosta |
0.002 kg | Kurkumaa |
1 kg | Apetit Papu-porkkanamix |
0.3 kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
kg | Pippurisekoitusta |
0.7 kg | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
0.6 kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
0.2 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Freesaa purjosipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken.
- Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
- Lisää papumix ja tuorejuusto. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku.
- Mausta asiakkaittesi maun mukaan.
- Mittaa raaka pasta (0,7 kg) ja kypsä broileri (0,6 kg) voideltuun GN-vuokaan.
- Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.