
Härkäpapumuru-nachovuoka
g
Ainesosat
0.500 kg | Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton |
1.000 kg | Maissilastu |
0.500 kg | Ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen |
0.500 kg | juustoraaste, vegaaninen |
0.400 kg | salsakastike |
0.200 kg | tomaatti, lohko/viipale |
0.200 kg | punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina |
0.100 kg | Jalapeno, viipale |
0.010 kg | Korianteri, tuore |
Valmistusohje
- Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.
- Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.
- Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.