Hyppää sisältöön
Härkis nachovuoka

Härkäpapumuru-nachovuoka

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.500 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton
1.000 kg Maissilastu
0.500 kg Ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen
0.500 kg juustoraaste, vegaaninen
0.400 kg salsakastike
0.200 kg tomaatti, lohko/viipale
0.200 kg punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina
0.100 kg Jalapeno, viipale
0.010 kg Korianteri, tuore
Valmistusohje
  1. Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.
  2. Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.
  3. Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.

Haku