Recipe-image

Härkäpapumuru-nachovuoka

Vegaaninen
Pata- & vuokaruoat
Brunssi
Texmex
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru, Maustamaton
1 kg maissilastu
0.5 kg ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen
0.5 kg juustoraaste, vegaaninen
0.4 kg salsakastike
0.2 kg tomaatti, lohko/viipale
0.2 kg punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina
0.1 kg jalapeno, viipale
0.01 kg korianteri, tuore
Valmistusohje
  1. Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.
  2. Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.
  3. Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.