Recipe-image

Härkis® Kaurajauhis Banh mi -patonki

Vegaaninen
Leivät
Brunssi
Aasialainen
Kaurajauhis
kpl
AINESOSAT
0.05 kg Härkis Kaurajauhis
0.002 kg ruokaöljy
1 kpl patonki (pituus n. 30cm)
0.01 kg punainen currytahna
0.05 kg vegaaninen tuorejuusto, maustamaton
0.02 kg porkkana, suikale
0.02 kg retikka, suikale
0.002 l japanilainen riisiviinietikka
0.02 kg lehtikaali
0.01 kg tuore minttu ja korianteri, leikattu
0.005 kg Sriracha-kastike
0.005 kg paahdettu sipuli
Valmistusohje
  1. Valmista tahna: sekoita currytahna ja tuorejuusto.
  2. Yhdistä porkkana- ja retikkasuikaleet ja mausta riisiviinietikalla ja Sriracha-kastikkeella. Anna makujen tekeytyä hetken.
  3. Avaa patonki ja levitä tuorejuusto-currytahna molemmille pinnoille. Asettele lehtikaali ja täytä patonki marinoiduilla kasviksilla.
  4. Paista Kaurajauhis nopeasti kuumalla pannulla rapeaksi ja laita se lusikalla patongin väliin. Käännä patonki saranapuoli alaspäin ja ripottele täytteen päälle paahdettua sipulia.