Hyppää sisältöön

Kotimaiset kaurameijerituotteet

Maistuvat tuotteet ruoanlaittoon, leivontaan, välipalaksi ja kahvin kanssa käytettäväksi.

Kasvipohjaista hyvää

Elovena Kaurajuomat, Kauraruoka, Välipalakaurajuomat sekä Kauravälipalat ovat 100 % kasvipohjaisia ja valmistettu suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta. Yhteistä tuotteille on pehmeät ja raikkaat maut sekä ympäristöystävällisyys. Valikoimastamme jokainen löytää varmasti toimivat tuotteet ruoanvalmistukseen, leivontaan, kahvin kanssa käytettäväksi ja välipalaksi.

Tutustu ammattilaistuotteisiin

Tutustu välipalatuotteisiin

Lue lisää kaurasta

 

Elovena Kaurajuoma kahviin – kahvilan valinta

Täyteläinen ja pehmeän makuinen Elovena Kaurajuoma kahviin tekee kahvista elämyksellisen hyvää. Kaurajuoma kahviin on gluteeniton, täysin kasvipohjainen, maidoton ja laktoositon sopien siis monen suuhun. Kuluttajat rakastuivat tuotteen makuun ensikokeilulla!

Lue lisää

Elovena Kaurajuoma 1,5%

Elovena Kaurajuoma 1,5%

Elovena Kaurajuomaa käytetään tavallisen maidon tapaan: raikkaana juomana tai puuron ja murojen kanssa. Kaurajuoma kestää keittämisen, joten se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Täyteläisen puuron keität Elovena kaurahiutaleista ja kaurajuomasta. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Katso tuote

 

Elovena Kaurajuoma kahviin

Elovena Kaurajuoma Kahviin 3%

Elovena Kaurajuoma kahviin on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi erityisesti kahvin kanssa. Elovena Kaurajuoma kahviin tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja se on kehitetty yhteistyössä ammattibaristan kanssa. Tuote vaahtoutuu hyvin ja sopii kaikkiin kahvityyppeihin erikoiskahvista perinteisiin suodatinkahveihin. Se toimii myös ruoanlaitossa ja leivonnassa tai suoraan lasista juotuna. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Katso tuote

Vastuullinen tuotanto

Kaurameijerituotteemme valmistetaan hiilineutraalilla energialla uudella tuotantolaitoksellamme Raisiossa. Tuotteet pakataan kierrätettäviin, pääosin kasvipohjaisiin pakkauksiin.

Tehtaan lämpö ja höyry tulevat omasta bioenergialaitoksestamme, jossa käytetään puuhaketta, eli uusiutuvaa energiaa. Koko tehdasalueella on käytetty hiilineutraalia sähköä jo kymmenen vuoden ajan.

Uusi tuotantolaitoksemme on myös vegaaninen, maidoton, soijaton, gluteeniton ja pähkinätön.

Haku