Kasvipohjaista kahvilaan - Elovena Kaurajuoma kahviin

Kaurajuomien suosio on kasvanut huimaa vauhtia ja yhä useampi valitsee kahvimaidokseen kasvipohjaisen kaurajuoman. Kotimainen Elovena Kaurajuoma kahviin on oiva valinta kahviloiden valikoimaan, sillä gluteeniton, maidoton ja laktoositon Kaurajuoma sopii lähes kaikille.

Elovena_barista_kahvikupit_2_1200x500


Kotimainen kaurajuoma sokkomakutestin menestyjä

Elovena Kaurajuoma kahviin on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi erityisesti kahvin kanssa. Elovena Kaurajuoma tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja se on kehitetty yhteistyössä ammattibaristan kanssa. Tuote vaahtoutuu hyvin ja sopii kaikkiin kahvityyppeihin erikoiskahveista perinteisiin suodatinkahveihin. Toimivuudesta kertoo myös menestys sokkomakutestissä*, jossa Elovena Kaurajuoma kahviin voitti kilpailevat kaurabaristat.

Kaurabaristalla yksinkertaistat kahvimaito- ja juomatarjontaasi. Kasvipohjainen, gluteeniton, maidoton ja laktoositon Elovena Kaurajuoma kahviin mahdollistaakin kaikkien asiakkaiden palvelun ja on täydellinen valinta vaihtoehtojen minimointiin. Enemmän hyvää – ketään syrjimättä.

Tutustu uuteen Elovena Kaurajuoma kahviin ja valitse Elovenaa kahvilaasi!

*Foodwest sokkomakutesti 04/21

b2b_3713_1200x500

Vastuullinen valinta valikoimiin

Kuten muutkin kaurajuomamme, Elovena Kaurajuoma kahviin valmistetaan suomalaisesta kaurasta hiilineutraalilla energialla Raisiossa. Tuote pakataan kierrätettäviin, pääosin kasvipohjaisiin pakkauksiin. Pakkaus onkin helppo kierrättää, sillä koko pakkauksen korkkeineen saa kierrättää kartonkina.

Elovena Kaurajuoma kahviin on oiva valinta kahvilaan, sillä se:

  • on kotimainen ja vastuullisesti valmistettu
  • sopii moniin eri ruokavalioihin sekä makumieltymyksiin
  • tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja vaahtoutuu hyvin
  • sopii sekä erikois- että suodatinkahveihin

Lue lisää tuotteesta

Tutustu kaurameijerituotteisiin