Hyppää sisältöön

Kasvipohjaiset ruokaratkaisut - valintasi hyvään

Raisio Food Solutions tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää kotimaista kauraa sekä vastuullisia kasviproteiineja useilla tavoilla.

Kotimaisia raaka-aineita – vastuullisesti

Viljelijöiden kasvattamat kotimaiset viljat ja härkäpapu muuttuvat Raisiolla helppokäyttöisiksi raaka-aineiksi ja edelleen herkulliseksi ruoaksi, joka tekee hyvää ja sopii moniin ruokavalioihin. Raisio Food Solutions tarjoaa monipuolisesti kasvipohjaisia ratkaisuja ammattilaisille ja teollisuudelle. Tutustu tuotteissamme käytettäviin pääraaka-aineisiimme sekä tuoteryhmiimme.

Kotimainen kaura ja muut viljat

Tutustu kotimaisen kauran hyvää tekevään voimaan. Kauran lisäksi käytämme tuotteissamme myös kotimaista ohraa, ruista ja vehnää. Viljat tulevat suoraan sopimusviljelijöiltämme.

Tutustu

Kotimainen härkäpapu

Härkäpapu on ympäristön ystävä ja se taipuu moneen. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Tutustu härkäpuun ja sen käyttöön Beanit® kasviproteiineissamme.

Tutustu

Tuoteryhmämme – kaikki mitä tarvitset

Raisio Food Solutionsin valikoimista löydät kiinnostavimmat tuotteet ammattikeittiöille, teollisuudelle, ravintoloille ja Take away -pisteille.

Kotimaiset kaurameijerituotteet

Kotimaiset ja vastuulliset kasvimeijerituotteet on valmistettu hiilineutraalilla energialla gluteenittomasta kaurasta, ja kehitetty ammattilaisten tueksi sekä kuluttajien iloksi ruoanvalmistukseen ja välipaloihin.

Tutustu

Helppokäyttöiset kasviproteiinit

Kuluttajille tutut kasviproteiinit ovat vastuullinen ja helppo valinta ruoan ammattilaisille. Tarjoamme maistuvia, täysin kasvipohjaisia kasviproteiinituotteita helpottaaksemme terveellisen ruoan ja kasvisten monipuolista käyttöä.

Tutustu

Kotimaista pastaa lehti

Laadukasta pastaa ja aterialisäkkeitä

Vastuullisesti valmistetut ja kuitupitoiset pastat sekä monikäyttöiset ohrasta valmistetut aterialisäkkeet toimivat aterian kuin aterian perustana.

Tutustu

 

Jauhot ja hiutaleet lehti

Raaka-aineita ammattikeittiöille ja teollisuudelle

Jauho- ja hiutaletuotteemme käsittävät monipuolisesti erilaisia raaka-aineita sekä suurkeittiöiden että teollisuuden tarpeisiin.

Tutustu

Laaja valikoima gluteenittomia tuotteita

Gluteenittomasta valikoimastamme löytyvät ratkaisut ammattikeittiöille, kahviloille ja teollisuudelle. Kaikki Elovena® kaurameijerituotteet sekä Härkis® kasviproteiinit ovat gluteenittomia.

Tutustu

Elovena Pehmeat välipalapatukat lehti

Ratkaisut välipalatarpeisiin

Välipalatuotteistamme löytyvät helpot ja nopeat vaihtoehdot erilaisiin välipalatarpeisiin ja erilaisten myyntipisteiden käyttöön.

Tutustu

RAISIO FOOD SOLUTIONS

Valintasi hyvään kumppanuuteen

Raisio Food Solutions on luotettava, kotimainen kumppani kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin kiinnostuneille ruoka-alan ammattilaisille, ruokateollisuudelle ja tukuille.
Tutustu meihin

Ota yhteyttä

Haku