Ratkaisut välipalatarpeisiin

Välipalatuotteilla saat lisämyyntiä esimerkiksi kassoilta, kylmäkaapeista ja Take away -pisteiltä.

Välipalatuotteilla lisämyyntiä

Välipalatuotteemme löytyvät kotimaisen ja luotettavan Elovena-brändin alta ja ne on valmistettu suomalaisesta kaurasta. Välipalatuotteista löytyvät helpot ja nopeat vaihtoehdot erilaisiin välipalatarpeisiin ja erilaisten myyntipisteiden käyttöön. Tuotteet sopivat esimerkiksi kassoilta, kylmäkaapeista ja Take away -pisteiltä myytäviksi ja mahdollistavat lisämyynnin esimerkiksi muun ravintolatoiminnan oheen.

Elovena_valipalakeksit-6873_1200x1200

Monipuoliset tuotteet moneen eri tarpeeseen

Välipalatuotteistamme löytyvät sopivat ratkaisut niin huoneenlämmössä kuin kylmässäkin säilytettäviksi. Lusikoitavat Kauravälipalat säilytetään kylmässä, mutta Välipalajuomista löytyy myös huoneenlämmössä säilyvät vaihtoehdot.

Tuotteet: Elovena.fi

 

 

Tiesitkö, että Elovena Välipalakeksi Tumma suklaa on Suomen suosituin välipalakeksi?

Elovena_Algot_VP_juoma_Kaakao_2_5dl_240x300

Välipalakaurajuomat

Kasvipohjaiset ja runsaskuituiset Välipalajuomat valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta. Ne ovat kätevä lisämyyntimahdollisuus esimerkiksi kassojen läheisyydessä!

Elovena_valipala_Mustikka_240x300

Lusikoitavat kauravälipalat

Kasvipohjaiset ja gluteenittomat Elovena Kauravälipalat on valmistettu hapatetusta kaurasta, ja ne saavat makeutensa kaurasta, marjoista ja hedelmistä.

Elovena_vpk_tummasuklaa_30g_120x150

Välipalakeksit ja -patukat

Supersuosittujen keksiemme ja patukoidemme vilja on 100% kauraa ja ne sisältävät runsaasti kuitua. Ne on helppo ottaa mukaan ja nauttia esimerkiksi koulussa, töissä, harrastuksissa tai liikenteessä. Monipuolisista makuvaihtoehdoista löytyvät suosikit jokaiselle!

EV_iom_siemen_240g_240x300

Annospikapuurot

Lautasellinen kuumaa puuroa on herkullinen vaihtoehto aamu- tai välipalaksi esimerkiksi hotellissa tai huoltoasemalla!

b2b_3131_1200x800

Vastuullinen tuotanto ja ekologisemmat pakkaukset

Pakkaamme Elovena-tuotteet aina kierrätettäviin pakkauksiin. Suunnittelemme Elovena-pakkaukset niin, että ne suojaavat tuotetta, vähentävät ruokahävikkiä ja kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Tärkein ympäristötavoitteemme on hiilineutraali tuotanto vuoden 2023 loppuun mennessä. Tällä hetkellä jo 90 % Raision tuotannoissa käytetystä energiasta on hiilineutraalia.

Lue lisää vastuullisuudesta

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä