Rakastetut brändit

Tutut ja arvostetut brändimme ovat osa miljoonien ihmisten arkea.

Tutustu kotimaisiin brändeihimme

Brändimme ovat valintasi hyvään. Rakastetut brändimme ovat valloittaneet kuluttajien sydämiä vuosikymmeniä ja ovat saatavilla myös ammattilaiskäyttöön. Ne kuvastavat Raision tarkoitusta: ruokaa suurella sydämellä, terveyttä meille ja maapallolle. Johdamme brändejämme vahvaan kuluttajainsightiin pohjautuen, monet ovatkin markkinajohtajia omissa kategorioissaan.

Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino®, Benella® ja Baltic Blend® -kalanrehut. Tutustu alla ja lue lisää kunkin brändin verkkosivulta.

Härkis® – myös ammattilaisen ystävä!

Härkäpapu taipuu helposti monelle maistuvaksi herkulliseksi ruoaksi. Haluamme tehdä yhteistyössä ruoka-alan ammattilaisten kanssa ravitsevasta, terveellisestä ja kotimaisesta kasvipohjaisesta ruoasta kaikkien jutun, ei vain erinomaista vaihtoehtoa kasvissyöjälle.

Härkäpaputuotteemme toimivat lähes missä ruokalajissa tahansa ja niistä löytyy ratkaisut eri valmistusmenetelmiin. Tehdään muutos yhdessä!

Härkis.fi
Tahmea_beanit_1200x1200_web

Elovena® – heittäydy hyvään

Hyvän tunnistat herkullisesta mausta, joka syntyy suomalaisesta kaurasta sekä huolenpidosta ympäristöä kohtaan. Elovena on suomalaisten mielestä maamme vastuullisin brändi ja vastuullinen valinta myös ammattilaisille.

Elovena.fi
Elovena_GF_IOM_puuro_1200x1200

Benecol® – helppo ja sydänystävällinen tapa

Benecol-tuotteilla saat lisäpontta kolesterolin alentamiseen ja terveellisempiin valintoihin. Benecol tarjoaa niin 100% kasvipohjaisia juomia ja välipaloja kuin perinteisempiä levitteitä ja jogurtteja. Aloita tekemällä yksi pieni muutos jo tänään.

Benecol.fi
AD6A7499_FI_spread_group_1200x1200

Sunnuntai® – herkkuhetkiä arkeen ja juhlaan

Sunnuntai-tuotteilla onnistut aina. Tuotteillamme valmistat herkulliset leivonnaiset niin arkeen kuin juhlaan. Vehnäjauhot valmistetaan hiilineutraalilla tehtaallamme Raisiossa. Sunnuntai on valintasi hyvään.

Sunnuntai.fi
Muffinssi_leivos_1200x1200

Torino® – maistuvaa arkiruokaa

Torinon pastoilla teet jokaiselle maistuvaa ja ravintorikkaampaa ruokaa. Raaka-aineina suosimme ravintorikkaita täysjyväviljoja ja vehnän kuitupitoisempia tummia osia. Pastat, makaronit ja aterialisäkkeet valmistetaan Raisiossa hiilineutraalia energiaa käyttävällä tehtaalla. Torino-tuotteet ovat laadukaita ja maukkaita – ammattikeittiön vaatimukset täyttäviä.

Torino.fi
Torino_tonnikalalasagnette_2_1200x1200

Nalle® – nallemaisen hyvät välipalat joka hetkeen

Lempeät Nalle-tuotteet edistävät koko perheen hyvinvointia. Hiutaleiden ja välipalakeksien valmistuksessa käytetään täysjyväviljaa, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita sekä vatsaystävällisiä kuituja.

Nalle.fi
Nalle_vehnähiutalepuuro_mikrossa_1200x1200