
Gluteeniton kardemummakakku
yli 60 min
g
Ainesosat
2 | kananmunaa |
0.170 kg | sokeria |
0.140 kg | siirappia |
0.100 l | kermaa |
0.100 kg | Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
0.260 kg | Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta |
0.005 kg | kardemummaa |
0.002 kg | kanelia |
0.005 kg | leivinjauhetta |
Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
mantelijauhetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnuntai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
- Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia
- Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
- Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.
Reseptissä käytetyt tuotteet