Recipe-image

Gluteeniton kardemummakakku

Gluteeniton
Leivonta - Makeat
g
AINESOSAT
2 kpl kananmuna
0.17 kg sokeri
0.14 kg siirappia
0.1 kg kerma
0.1 kg rypsiöljyvalmiste
0.26 kg Sunnuntai Gluteeniton jauhoseos
0.005 kg kardemumma
0.002 kg kaneli
0.005 kg leivinjauhe
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnuntai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia
  5. Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
  6. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.