Tuorepuurot
4 x vinkit tuorepuuroihin
Helppo ja nopea valmistaaTuorepuuro on nopea valmistaa vaikka jo edellisenä päivänä ja se säilyy hyvänä läpi päivän. Lisäksi makuja voit varioida loputtomasti. Tuorepuurot ovat oiva ratkaisu myös hävikin hallintaan. Voit valmistaa tuorepuuroja esimerkiksi pieniä määriä hyödyntämällä esimerkiksi Elovena välipalajuomia ja annospikapuuroja.
Hyödynnä sesongin marjat ja hedelmät
Raikkaan, sesonkiin sopivan tuorepuuron saat hyödyntämällä tuoreita yrttejä, marjoja ja hedelmiä. Käyttämällä niitä myös koristelussa saat annoksesta värikkään ja näyttävän lisän vitriiniin.
Terveellinen ja monipuolinen
Kuluttajat arvostavat terveellisiä välipalavaihtoehtoja, jotka on nopea nauttia kiireisessä arjessa. Siksi suomalainen gluteeniton kaura onkin erinomainen raaka-aine tuorepuurojen valmistukseen. Elovena tuotevalikoimasta löydät tavallisten kaurahiutaleiden lisäksi myös gluteenittomat kaurahiutaleet, kaurajuomat, lusikoitavat ja annospikapuurot, jotka sopivat myös erinomaisesti erilaisiin tuorepuuroihin.
Erinomainen take-away-tuote
Tuorepuuro on myös helppo take-away-tuote. Voit valmistaa tuorepuurot muoviseen kuppiin, lisää kansi päälle ja terveellinen välipala on valmis mukaan otettavaksi.

Tuorepuuron perusresepti
Tuorepuuroa voit varioida loputtomasti, mutta perusohje on yksinkertainen:
- 2 dl nestettä kuten kaurajuomaa, välipalajuomaa tai gurttia
- 1 dl kaurahiutaleita tai annospikapuuroa
- höysteitä oman maun mukaan, kuten marjoja, hedelmiä, soseita, pähkinöitä, granolaa
Sekoita aineet ja anna tekeytyä vähintään 3 tuntia jääkaapissa. Koristele ja tarjoile.
Hullaannu tuorepuuroihin!
Tutustu ja testaa ainakin nämä herkulliset tuorepuurot:
Liity tilaajaksi
Uutiskirjeen tilaajana kuulet uudesta ja mielenkiintoisesta testatusta reseptiikasta ja saat tietoa uutuuksistamme ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.
Liity tilaajaksi