Kotimaiset Kaurameijerituotteet

Maistuvat tuotteet ruoanlaittoon, leivontaan, välipalaksi ja kahvin kanssa käytettäväksi.

Elovena_algot_fiiliskuvat_juoma+lusikoitava_1200x1200

Kasvipohjaista hyvää

Elovena Kaurajuomat, Kauraruoka, Välipalakaurajuomat sekä Kauravälipalat ovat 100 % kasvipohjaisia ja valmistettu suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta. Yhteistä tuotteille on pehmeät ja raikkaat maut sekä ympäristöystävällisyys. Valikoimastamme jokainen löytää varmasti toimivat tuotteet ruoanvalmistukseen, leivontaan, kahvin kanssa käytettäväksi ja välipalaksi.

Elovena_kaurajuoma_kahviin_12-2012-3579-1

Elovena Kaurajuoma kahviin – kahvilan valinta

Täyteläinen ja pehmeän makuinen Elovena Kaurajuoma kahviin tekee kahvista elämyksellisen hyvää. Kaurajuoma kahviin on gluteeniton, täysin kasvipohjainen, maidoton ja laktoositon sopien siis monen suuhun. Kuluttajat rakastuivat tuotteen makuun ensikokeilulla!

Lue lisää

 elovena_algot_kaurajuoma_wingcap_540x675

Elovena Kaurajuoma 1,5%

Elovena Kaurajuomaa käytetään tavallisen maidon tapaan: raikkaana juomana tai puuron ja murojen kanssa. Kaurajuoma kestää keittämisen, joten se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Täyteläisen puuron keität Elovena kaurahiutaleista ja kaurajuomasta. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Elovena-Kaurajuoma-Kahviin-Wingcap_300x400

Elovena Kaurajuoma kahviin 3%

Elovena Kaurajuoma kahviin on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi erityisesti kahvin kanssa. Elovena Kaurajuoma kahviin tuo kahviin pehmeän täyteläisen maun ja se on kehitetty yhteistyössä ammattibaristan kanssa. Tuote vaahtoutuu hyvin ja sopii kaikkiin kahvityyppeihin erikoiskahvista perinteisiin suodatinkahveihin. Se toimii myös ruoanlaitossa ja leivonnassa tai suoraan lasista juotuna. Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on myös vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

b2b_3701_1200x1200

Vastuullinen tuotanto

Kaurameijerituotteemme valmistetaan hiilineutraalilla energialla uudella tuotantolaitoksellamme Raisiossa. Tuotteet pakataan kierrätettäviin, pääosin kasvipohjaisiin pakkauksiin.

Tehtaan lämpö ja höyry tulevat omasta bioenergialaitoksestamme, jossa käytetään puuhaketta, eli uusiutuvaa energiaa. Koko tehdasalueella on käytetty hiilineutraalia sähköä jo kymmenen vuoden ajan.

Uusi tuotantolaitoksemme on myös vegaaninen, maidoton, soijaton, gluteeniton ja pähkinätön.

Lue lisää

Tutustu suosituimpiin resepteihin

Härkis® Lehtikaalimoussaka

Härkis® Lehtikaalimoussaka

Härkis® goes to Hot Dog

Härkis® goes to Hot Dog