Pastat ja viljalisäkkeet

Kotimaiset ammattikeittiöille kehitetyt pastat ja ohrasta valmistetut aterialisäkkeet

Ammattikeittiöiden vaatimukset täyttävää pastaa

Kansainväliset pastanvalmistajat valmistavat pastansa yleensä pelkästä durumvehnästä, joka vaatii kasvaakseen lämpimämmän ilmaston kuin mitä Suomessa on. Durum on tavallista vehnää proteiinipitoisempaa ja siten se tuo kuivattuun pastaan hyvän rakenteen.

Me Suomessa osaamme tehdä laadukasta, ammattikeittiöidenkin vaatimukset täyttävää pastaa yhdistämällä durumin kotimaiseen vehnään ja sekoittamalla joukkoon vielä kauraa tai ruistakin. Näin olemme saaneet nostettua tuotteidemme kotimaisuusastetta ylöspäin ja saaneet niistä myös ravitsemuksellisilta arvoiltaan rikkaampia.

Kaikki suurpakkauksissa myytävät pastat on kehitetty suurkeittiöiden prosesseissa toimiviksi. Pastavalikoimastamme löytyvät myös täysjyväpastat, ja lähes kaikki pastamme ovat runsaskuituisia.

Torino_hedelmainen_pastasalaatti_1200x1200

Palvelemme Horeca-, leipomo- ja teollisuusasiakkaita suurella sydämellä

Hyvä ja terveellinen ruoka tulee tekijänsä sydämestä. Raisio tukee ruoka-alan ammattilaisia ja ruokateollisuutta tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruoanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Olemme valintasi, kun tarvitset kotimaisia raaka-aineita, kuluttajien rakastamia brändituotteita ja testattua ammattilaisreseptiikkaa.

Viljalisäkkeet - kotimainen vaihtoehto riisille

Pastan lisäksi tarjoamme kotimaisesta ohrasta valmistettuja aterialisäkkeitä, Torino Täysjyväohraa ja Torino Ohrahelmeä. Ne toimivat terveellisinä ja monikäyttöisinä vaihtoehtoina riisille ja ovat helppokäyttöisyytensä lisäksi vastuullinen valinta.

Ohran sisältämä beetaglukaanikuitu alentaa kolesterolia. Kohonnut kolesteroli on sydäntaudin riskitekijä. Torino Täysjyväohrassa on beetaglukaania 2,9 g annoksessa (annoskoko 65 g, suositus 3g/pv).

Ohra sopii erinomaisesti kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Torino_parsaohratto_1200x1200

Vastuullinen tuotanto

Torino makaronit ja kuviopastat valmistetaan Lounais-Suomessa, Raisio-konsernin hiilineutraalia energiaa käyttävällä tehdasalueella. Torino työllistää Suomessa paitsi tuotannon myös raaka-aineiden osalta, sillä Torino-pastat sisältävät pastan koostumuksen kannalta keskeisen durumvehnän lisäksi kotimaisia viljoja.

Torino ohratuotteet valmistetaan Nokialla sijaitsevassa myllyssä, jonka vuonna 2021 valmistunut uusi lämpölaitos käyttää polttoaineenaan myllyn tuotannossa syntyviä sivujakeita. Se vähentää muualta kuljetettujen polttoaineiden tarvetta.

Harkapapua_peltoon_kone_1200x1200_web
Härkis® Lehtikaalimoussaka

Härkis® Lehtikaalimoussaka

1 min read
Härkis® vohvelit
Härkis vohvelit

Härkis® vohvelit

1 min read
Härkis® goes to Hot Dog

Härkis® goes to Hot Dog

1 min read

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä