Jauho- ja hiutaletuotteet

 Monipuolisia raaka-aineita suurkeittiöiden ja teollisuuden tarpeisiin.

Different_oats_1200x1200

Jauho- ja hiutaletuotteet ammattilaisten tarpeisiin

Jauho- ja hiutaletuotteemme käsittävät monipuolisesti erilaisia raaka-aineita sekä suurkeittiöiden että teollisuuden tarpeisiin. Tuotteet on valmistettu kotimaisesta kaurasta, rukiista, ohrasta ja vehnästä. Tarjoamme myös pidemmälle jalostettuja jauhomixejä, joilla valmistat helposti herkulliset leivonnaiset. Valikoimastamme  löytyy myös gluteenittomia raaka-aineita. Raaka-aineiden toimivuus ja leivontaominaisuudet on varmistettu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelemme Horeca-, leipomo- ja teollisuusasiakkaita suurella sydämellä

Hyvä ja terveellinen ruoka tulee tekijänsä sydämestä. Raisio tukee ruoka-alan ammattilaisia ja ruokateollisuutta tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruoanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Olemme valintasi, kun tarvitset kotimaisia raaka-aineita, kuluttajien rakastamia brändituotteita ja testattua ammattilaisreseptiikkaa.

Tutustu jauho- ja hiutaletuotteisiimme

Sunnuntai_hiivaleipajauho_product

Sunnuntai jauhot, rouheet, litisteet ja mixit

Nalle_4_viljan_Taysjyvahiutale_10kg

Nalle hiutaleet ja suurimot

6411200104100

Elovena hiutaleet, leseet, rouheet ja litisteet

Sunn_Tumma_Glu_jauhoseos_1kg

Gluteenittomat jauhot, hiutaleet, rouheet ja litisteet

Nalle_kuntokaurapuuro_normi+mikro_1200x1200

Vastuullinen tuotanto

Jauho- ja hiutaletuotteet valmistetaan Raision tuotantolaitoksilla Raisiossa ja Nokialla hiilineutraalia energiaa käyttävällä tehdasalueella.

Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi

Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Osoitteet ja toimipaikat

Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.

Ota yhteyttä