Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Vegaaninen pastasalaatti

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 18.6.2025 10:39
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuivaksi.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, esim. sauvasekoittimella.
  3. Kaada valutettu kuiva pasta isoon kulhoon ja lisää puolet kastikkeesta ja hienonnettu persilja. Nosta pasta omaan tarjoiluastiaan.
  4. Viipaloi avokado, valuta kikherneet, halkaise viinirypäleet, kuutio Greek style vuusto ja viipaloi punasipuli.
  5. Peitä kulho ja jäähdytä, ja anna salaatin vetäytyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
  6. Asettele kaikki ainekset omiin tarjoiluastioihin ja koristele tuoreilla yrteillä.
  7. Laita loput kastikkeesta tarjolle salaatin viereen.

 

Vinkki: tarjoa salaatin kanssa erikseen tuoreita pinaattilehtiä tai rucolaa.