- Paahda pistaasipähkinät kevyesti kuivalla pannulla, jäähdytä.
- Mittaa kaikki muut peston ainekset, paitsi oliiviöljy ja Elovena kauraruoka tehosekoittimen kulhoon. Soseuta ja lisää oliiviöljy ohuena nauhana. Lisää lopuksi Elovena kauraruoka ja soseuta kunnes kastike on täysin tasaista ja kermaista. Tarkista maku ja aseta sivuun.
- Keitä Torino Cappelli pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente”. Valuta, älä huuhdo kylmällä vedellä.
- Paista tofukuutiot rapeiksi ja kullanruskeiksi oliiviöljyssä.
- Kaada pasta takaisin kattilaan, lisää pistaasipestokastike ja kuumenna keskilämmöllä sekoittaen usein, kunnes pasta on lämmennyt ja sekoittunut hyvin kastikkeeseen, 2–4 minuuttia. Lisää paistetut tofukuutiot lopuksi, sekoita varovasti nostellen.
- Kaada kuuma pasta tarjoiluastiaan, ripottele pinnalle rouhittuja pistaasipähkinöitä, tuoretta basilikaa ja raastettua Pecorino-juustoa, tarjoile heti.