Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Täyteläinen cashewpasta ja paahdettua kukkakaalia

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 18.6.2025 10:58

Valmistus kukkakaali:

  1. Kuumenna uuni tai airfryer 170 asteeseen.
  2. Laita kukkakaalikukinnot kulhoon tai muovipussiin. Lisää öljy, mausteseos ja suola. Sekoita varovasti niin, että mausteet tarttuvat tasaisesti kukintoihin.
  3. Nosta kukkakaalit leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan tai Airfryerin koriin. Paahda kunnes ovat kauniin paahtuneita ja kovan kypsiä.

Valmistus pasta:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta, älä huuhdo. Aseta sivuun.
  2. Kuumenna kasari, kaada pähkinät kasariin paahda hetki ilman öljyä.
  3. Lisää oliiviöljy ja paprikapalat, paahda kevyesti varovasti sekoittaen.
  4. Lisää kasvisliemi, suola, maustekastike ja tomaattimurska. Hauduta hetki ja lisää, Elovena kauraruoka. Kiehauta ja lisää kypsä pasta kastikkeeseen ja tarkista maku. Nosta tarjoiluastiaan.
  5. Asettele paahdetut kukkakaalinuput päälle ja tarjoa heti.