Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Jjapaguri suomalaiseen tapaan

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 18.6.2025 12:18
  1. Keitä Torino minispagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja valuta. Älä huuhdo.
  2. Leikkaa sienten jalat irti ja leikkaa isohkoiksi paloiksi. Kuutioi sipuli pieniksi kuutioksi.
  3. Leikkaa viillot sienten lakkeihin ja paista ne kevyesti öljyssä, nosta sivuun.
  4. Lisää tilkka öljyä ja kaada pannulle hienonnettu sipuli ja sienten jalat. Ruskista kevyesti.
  5. Alenna lämpöä ja lisää pasta, kasvisliemi, kastikkeet ja sienien lakit. Kuumenna miedolla lämmöllä varovasti nostellen.
  6. Nosta tarjoiluastiaan tai annostele lautasille ja koristele seesaminsiemenillä ja tuoreella hienonnetulla korianterilla.

Koristeluun: Paahdettuja seesaminsiemeniä ja hienonnettua tuoretta korianteria.