
Vadelma-murupiirakka
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0.32 kg | Kananmunia |
0.5 kg | Sokeria |
0.025 kg | Vaniljasokeria |
0.35 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0.3 l | Appelsiinitäysmehua |
0.22 kg | Elovena Kauraleseitä |
0.46 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.02 kg | Leivinjauhetta |
0.6 kg | Apetit Vadelmia |
0.15 kg | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
0.15 kg | sokeria |
0.01 kg | vaniljasokeria |
0.15 kg | Elovena Luomu Täysjyväkaurahiutaleita |
Valmistusohje
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
- Lisää joukkoon juokseva margariini, mehu sekä kuivat aineet, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Jaa vadelmat pinnalle.
- Sekoita muruseoksen aineet keskenään.
- Ripottele marjojen päälle.
- Kypsennä kiertoilmapaistaen 170 asteessa 25-30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikkulla, jos taikina vielä tarttuu, jatka kypsentämistä.
- Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.