
Tomaattinen Kaurajauhiskastike á la Antell
g
Ainesosat
1.5 kg | vettä |
1.5 kg | tomaattimurskaa |
0.4 kg | pakastesipulikuutioita |
0.05 kg | sokeria |
0.025 kg | suolaa |
0.025 kg | kasvisliemijauhetta |
0.015 kg | valkosipulimurskaa |
0.006 kg | rouhittua mustapippuria |
0.006 kg | savupaprikajauhetta |
0.001 kg | kuivattua oreganoa |
1 kg | pakastejuuressuikalesekoitusta |
0.5 kg | pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja |
0.9 kg | Elovena Kaurajauhista |
0.5 kg | vettä |
0.04 kg | maissitärkkelystä |
0.002 kg | pakastebasilikaa |
tuoretta chilipaprikaa oman maun mukaan |
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan vesi, tomaattimurska, sipulikuutiot ja mausteet. Kiehauta.
- Lisää juurekset, puolikuivatut tomaatit ja Kaurajauhis. Kypsennä.
- Suurusta maissitärkkelyksellä. Kypsennä.
- Tarkista kastikkeen maku ja rakenne.
- Viimeistele kastike tuoreella tai -pakastebasilikalla.
- Mausta halutessasi hienonnetulla chilillä.
Tarjoile Torino pastan ja parmesaanilastujen kanssa.