
Täysjyvämakaronilaatikko, yhdistelmäpaisto
g
Ainesosat
0.9 kg | Torino Täysjyväsarvimakaronia |
1 kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
0.005 kg | Santa Maria Yrttitarhan sekoitusta |
0.3 kg | Apetit Sipulikuutio |
2 kg | Kevytmaitoa |
1.2 l | Vettä |
0.2 kg | Kananmunia |
0.03 kg | Suolaa |
0.003 kg | Mustapippuria, rouhe |
0.15 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
- Sekoita jauheliha, yrttisekoitus ja sipuli keskenään. Anna seoksen maustua kylmässä hetken. Kun yrtit ehtivät ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
- Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon.
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku. Kaada munamaito vuokaan jauheliha-makaroniseoksen päälle.
- Ripota pintaan juustoraastetta.
- Vie vuoat esikuumennettuun (höyry 100 C) uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen. Kypsennä höyrykeittotoiminnolla 100 asteessa n. 20 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä. (Jauheliha; HK Ruskistettu naudan jauheliha)