
Suomen paras puuro
Tämä Elovena-puuro voitti Vuoden Puuro -tittelin Lahdessa Sadonkorjuumessuilla 30.9.-1.10.2011 järjestetyssä kutsukilpailussa
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-100 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.800 kg | Elovena Pientä Kauralitistettä |
1.750 l | Vettä |
3.750 l | Elovena Kaurajuomaa |
0.030 kg | Suolaa |
Valmistusohje
- Voitele GN -vuoka. Mittaa vuokaan kauralitiste, vesi, kaurajuoma ja suola.
- Höyrykeitä 100 asteessa n. 50 minuuttia ilman kantta.
- Puuron valmistus padassa: Jos teet puuron padassa, käytä hiukan runsaammin nestettä, kypsymisaika on n. 20-30 minuuttia.