
Porkkana-omenapiirakka
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
1.0 kg | Sunnuntai muffinssi- ja piirakkamix |
0.005 kg | Kardemummaa |
0.005 kg | Kanelia, jauhe |
0.22 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0.350 kg | Kananmunia |
0.1 kg | Vettä |
0.3 kg | Apetit Porkkanasose paloina |
0.5 kg | Apetit Omenakuutio |
0.05 kg | Mantelirouhetta |
Valmistusohje
- Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, kaneli, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat, vesi ja sulatetut porkkanasosepalat yleiskoneen kulhoon.
- Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Jaa pinnalle kohmeiset omenakuutiot ja mantelirouhe. Kiertoilmapaista 170 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää.
- Ripota jäähtyneen porkkana-omenapiirakan pinnalle tomusokeria.