
Pestolla piristetty broilervuoka
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.7 kg | Torino Lasagne Piccoloa |
0.04 kg | Rypsiöljyä |
0.24 kg | Apetit Sipulikuutio |
0.8 l | Vettä |
0.07 kg | Kanaliemijauhetta |
0.055 kg | Pestokastiketta |
0.4 kg | Pizzakastiketta |
0.004 kg | Pizzamaustetta |
0.1 kg | Maissitärkkelystä |
1.5 l | Ruokakermaa |
0.003 kg | Pippurisekoitusta |
0.01 kg | Suolaa |
0.005 kg | Sokeria |
0.94 kg | Broilerifilesuikale, marinoimaton, Sousvide |
0.25 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
0.03 kg | Apetit hienonnettu pinaatti paloina |
0.03 kg | Pestokastiketta |
Valmistusohje
- Mittaa raaka pasta vuokiin, 0,700 kg/vuoka GN 1/1-65 mm.
- Hauduta sipuli padan pohjalla öljyssä.
- Lisää pataan kaikki aineet; vesi, liemijauhe, mausteet, kerma ja maissitärkkelys sekoitettuna kermaan tai osaan vedestä.
- Kuumenna, lisää kypsät broilerisuikaleet, sekoita.
- Annostele kastiketta n. 4,3 l/ vuoka, sekoita.
- Lisää pinnalle juustoraaste.
- Esilämmitä uuni yhdistelmätoiminnolla + 200 asteeseen, kosteus 90 %. Yhdistelmäpaista vuokia 160 asteessa n. 30 minuuttia, kosteus 90 %.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua. Voit halutessasi lisätä vuoan pinnalle myös pestonokareita”. Sekoita sulatettu pinaatti ja pestokastike keskenään. Lisää nokareina vuoan pinnalle ennen uuniin vientiä.
Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Tuulikki Lampen Tampereelta.”