
Pehmeä mustikkapiirakka
g
Ainesosat
0.3 kg | munia |
0.4 kg | sokeria |
0.015 kg | vaniljasokeria |
0.25 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0.3 l | laktoositonta ruokakermaa |
0.65 kg | Sunnuntai Puolikarkeaa Vehnäjauhoa |
0.02 kg | leivinjauhetta |
0.6 kg | mustikoita |
Valmistusohje
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
- Lisää joukkoon juokseva margariini, kerma sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Ripottele mustikat pinnalle.
- Kypsennä kiertoilmapaistaen 170 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on noin 90 astetta.
- Anna piirakan jäähtyä. Koristele piirakka jäähtyneenä tomusokerilla.