
Pedron pata
g
Ainesosat
0.08 kg | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 kg | sipulikuutioita |
7 l | vettä |
0.104 kg | lihaliemijauhetta |
4.8 kg | maustettua, viipaloitua naudanlihaa |
0.5 kg | purjoviipaleita |
0.5 kg | ruskeaa kastiketiivistettä |
0.2 kg | hunajaa |
1.2 kg | valkoisia papuja, säilyke |
1 kg | tomaattimurskaa |
0.014 kg | mexicana mausteseosta |
0.17 kg | Fajita Spice mixiä (Santa Maria) |
0.036 kg | paprikajauhetta |
0.009 kg | cayennepippuria |
0.016 kg | chilijauhetta |
0.06 kg | suolaa |
1 kg | pippurilla maustettua tuorejuusto |
Torino Täysjyväohraa |
Valmistusohje
- Freesaa sipuli kevyesti padan pohjalla.
- Lisää vesi ja lihaliemijauhe.
- Lisää liha vähitellen kiehuvaan liemeen. Sekoita välillä. Kypsennä 5 minuuttia.
- Lisää purjo, paprikakuutiot, kastiketiiviste, hunaja, pavut ja tomaattimurska. Tarkista saanto, lisää vettä tarpeen mukaan.
- Lisää mausteet. Hauduta hetki. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaisesti.
- Maustetun lihan asemesta voi käyttää myös maustamatonta viipaloitua lihaa tai jauhelihaa.
- Tarjoa Torino Täysjyväohran kanssa.