
Palermon pasta
g
Ainesosat
0.9 kg | broilerisuikaleita, hunajamarinoitu |
2.8 l | vettä |
0.04 kg | kanaliemijauhetta |
0.02 kg | broilerimaustetta |
0.001 kg | rakuunaa |
0.007 kg | valkosipulijauhetta |
0.3 kg | vaaleaa kastiketiivistettä |
0.7 l | ruokakermaa |
0.28 kg | juustoraastetta (mozzarella) |
0.75 kg | Torino Täysjyvä Cappellia |
Valmistusohje
- Kypsennä broilerisuikaleet kiertoilmauunissa.
- Kuumenna vesi padassa kiehuvaksi, lisää liemijauhe, mausteet ja kastiketiiviste. Anna kiehua hetki.
- Lisää kerma. Kuumenna. Kastikkeen tulee olla löysää.
- Lisää voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan raaka pasta (0,750 kg/vuoka), juustoraaste ja broilerisuikaleet. Kaada päälle kastike. Sekoita hyvin keskenään.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista, pasta on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.