
Omena-porkkanakakku
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0.37 kg | Sokeria |
0.33 kg | Kananmunia |
0.4 kg | Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0.2 l | Ruokakermaa |
0.22 kg | Apetit Porkkanasose paloina |
0.008 kg | Kardemummaa |
0.02 kg | Leivinjauhetta |
0.52 kg | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.6 kg | Apetit Omenakuutio |
0.05 kg | Fariinisokeria |
0.04 l | Sitruunamehua |
Valmistusohje
- Vaahdota sokeri ja munat yleiskoneessa.
- Lisää joukkoon rypsiöljyvalmiste, kerma ja sulanut porkkanasose.
- Sekoita joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuina.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm-vuokaan.
- Mausta omenakuutiot fariinisokerilla ja sitruunamehulla.
- Kaada maustetut omenat taikinan päälle.
- Kiertoilmapaista 170 asteessa 30-40 minuuttia.
- Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.
- Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.