
Ohrainen kalkkuna-juurespata
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.8 kg | Torino Ohrahelmeä |
0.8 kg | Marinoitua kypsää kalkkunan suikaletta (esim. HK Curry-Pippurimarinoitu kalkkunan paistisuikale) |
1.5 kg | Isoja juureskuutioita (pakaste) |
0.2 kg | Sipulikuutioita (pakaste) |
0.025 kg | Rypsiöljyä |
0.008 kg | Currya (suolaton) |
2.2 l | Vettä |
0.07 kg | Kanaliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.05 kg | Siirappia |
0.02 kg | Persiljaa |
Valmistusohje
- Mittaa raaka ohrahelmi, kalkkunasuikaleet ja juureskuutiot voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan kerroksittain, ohra pohjalle. (Kalkkunasuikale; HK Curry-Pippurimarinoitu kalkkunan paistisuikale, sousvide)
- Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä.
- Lisää curry, hauduta.
- Lisää vesi, kanaliemijauhe ja siirappi.
- Kaada liemi GN-vuokaan ohran, kalkkunasuikaleiden ja juureskuutioiden päälle. Älä sekoita.
- Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 30 minuuttia.Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 10 minuuttia. Sekoita.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
- Lisää hienonnettua persiljaa valmiin ruoan pinnalle.
Jos tuote on pitkään lämpösäilytyksessä, nosta veden määrää/vuoka 1-2 dl. Nesteen tarpeeseen vaikuttaa myös uunin höyrynmuodostus.