Hyppää sisältöön
Mäiskypotut ja Beanit härkäpapumurua

Mäiskypotut ja härkäpapumurua

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.700 kg Varhaisperuna
0.050 kg Margariini (vegaaninen)
0.150 kg Juustoraaste (vegaaninen)
Härkäpapumurutahna
0.250 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.001 kg Mustapippurirouhe
0.001 kg Suola
0.200 kg Tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)
0.050 kg Ranskankerma (vegaaninen)
Kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna
Valmistusohje
  1. Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
    Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
    Paista uunissa n.200asteessa n.10min.
  2. Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
  4. Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
  5. Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.

Haku