
Mäiskypotut ja härkäpapumurua
g
Ainesosat
0.700 kg | Varhaisperuna |
0.050 kg | Margariini (vegaaninen) |
0.150 kg | Juustoraaste (vegaaninen) |
0.250 kg | Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton |
0.001 kg | Mustapippurirouhe |
0.001 kg | Suola |
0.200 kg | Tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen) |
0.050 kg | Ranskankerma (vegaaninen) |
Kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna |
Valmistusohje
- Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
Paista uunissa n.200asteessa n.10min. - Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
- Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
- Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
- Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.