
Kinkku-pekonipastavuoka
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.05 l | Rypsiöljyä |
0.3 kg | Apetit Sipulikuutio |
0.3 kg | Amerikanpekonikuutiota |
0.3 kg | Palvikinkkukuutiota tai italiansuikaletta |
0.015 kg | Currya |
3 l | Vettä |
0.08 kg | Kasvisliemijauhetta |
0.24 kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0.03 kg | Siirappia |
0.004 kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0.002 kg | Kurkumaa |
1 kg | Apetit Papu-porkkanamix |
0.5 l | Ruokakermaa |
0.002 kg | Pippurisekoitusta |
0.7 kg | Torino Lasagne Piccoloa |
0.15 kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken.
- Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
- Lisää papumix ja kerma. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku.
- Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN-vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65).
- Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.