
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne á la Antell
g
Ainesosat
0.8 kg | vettä |
0.8 kg | laktoositonta ruokakermaa |
1.2 kg | tomaattimurskaa |
0.4 kg | vuohenjuustoa |
0.04 kg | kasvisleimijauhetta |
0.225 kg | Elovena Kaurajauhista |
0.01 kg | suolaa |
0.005 kg | sokeria |
0.38 kg | lasagnelevyjä (kuiva) |
1 kg | pakastepunajuurisuikaleita |
0.3 kg | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Mittaa pataan vesi, ruokakerma, tomaattimurska ja kasvisliemijauhe. Kuumenna. Lisää joukkoon paloiksi leikattu tai käsin murennettu vuohenjuusto. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 min. Soseuta tasaiseksi.
- Lisää kastikkeen joukkoon Kaurajauhis. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää suolaa ja sokeria tarvittaessa.
- Lado komponentit voideltuun GN 1/1-65mm vuokaan alla olevassa järjestyksessä:
500 g punajuurisuikaleita, 1 kg kastiketta, 50 g juustoraastetta, 12 kpl pieniä kuivattuja lasagnelevyjä TAI 4 kpl GN-mitoitettuja levyjä. TOISTA. - Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee pelkkä kastike ja 200 g juustoraastetta. Lasagnelevyjä tulee yhteen vuokaan kaksi kerrosta. Toimipisteestä riippuen lasagneen voidaan tehdä vielä kolmas kerros, mutta vuoka tulee silloin erittäin täyteen.
- Esilämmitä uuni. Kypsennä lasagne yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 35 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
- Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Vetäytymisvaihe on ruualle erittäin tärkeä!