
Kaurajauhis-makaronilaatikko á la Antell
g
Ainesosat
0.8 kg | pakastevihanneskuutioita –tai suikaleita |
0.8 kg | Torino Täysjyväsarvimakaronia |
0.675 kg | Elovena Kaurajauhista |
2.5 kg | vettä |
0.5 kg | laktoositonta ruokakermaa |
0.34 kg | kananmunia |
0.03 kg | kasvisliemijauhetta |
0.025 kg | suolaa |
0.002 kg | rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
- Ota juurekset sulamaan kylmiöön yön yli.
- Mittaa raaka Torino sarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 800 g/vuoka. Sekoita sulaneet juurekset ja Kaurajauhis makaronien joukkoon. Isoja määriä valmistettaessa voit sekoittaa koko massan esimerkiksi padassa.
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku. Lisää munamaito makaroniseoksen joukkoon, sekoita kauttaaltaan.
- Esikuumenna uuni. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160°C n. 30 minuuttia ja jatka vielä kypsennystä 185°C n.10 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Huomioi, että paisto-ohje on uunikohtainen.
- Anna valmiin laatikon vetäytyä 5-10 min.
- Uuni, uunin täyttöaste ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä!