
Kaurajauhis-lindströminpihvit á la Antell
g
Ainesosat
0.45 kg | Elovena Muru Kaurajauhista |
0.2 kg | pakastesipulikuutioita |
0.15 kg | korppujauhoja |
0.2 kg | vettä |
0.02 kg | suolaa |
0.002 kg | savupaprikajauhetta |
0.001 kg | jauhettua valkopippuria |
0.5 kg | säilykepunajuuriviipaleita (soseutettuna) |
0.18 kg | kananmunia |
Valmistusohje
- Mittaa kulhoon Kaurajauhis, sipuli, mausteet ja korppujauhot. Soseuta säilykepunajuuret ja lisää joukkoon.
- Lisää vesi, sekoita ja anna massan turvota n. 10 min.
- Lisää lopuksi kananmunat. Sekoita massa ja tarkista rakenne.
- Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä koepihvi ja tarkista pihvin maku ja rakenne.
- Ota pihveihin kaunis pintaväri pannulla ja kypsennä loppuun uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 8-10 min.
Reseptissä käytetyt tuotteet