
Kaurajauhis-kasvisrisotto á la Antell
g
Ainesosat
0.2 kg | Rypsiöjyä |
1.35 kg | Elovena Kaurajauhista |
0.6 kg | pakastesipulikuutioita |
0.02 kg | ruokasuolaa |
2 kg | risottoriisiä |
4 kg | vettä |
0.1 kg | kasvisliemijauhetta |
0.75 kg | alkoholitonta valkoviiniä |
1.5 kg | papu-porkkanamixiä |
2.5 kg | laktoositonta kuohukermaa |
0.008 kg | Välimeren yrttiseosta |
0.002 kg | kuivattua kirveliä |
0.005 kg | rouhittua mustapippuria |
0.5 kg | raastettua parmesaania |
Valmistusohje
- Mittaa rypsiöljy kattilaan tai pataan. Freesaa Kaurajauhis ja sipuli kevyesti. Lisää joukkoon suola.
- Lisää risottoriisi. Sekoita. Lisää vettä litra kerrallaan siten, että riisi ehtii imeä nesteen itseensä ennen uuden lisäämistä.
- Lisää valkoviini ja kasvikset. Nesteen lähes imeydyttyä lisää kerma ja loput mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kypsää.
- Lisää lopuksi joukkoon parmesaani. Sekoita tasaiseksi, tarkista maku ja rakenne.
- Koristele tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.